HAPPY POKé

HAPPY POKé Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1097 beoordelingen
26 nov 2021 om 21:00 Bestelling niet juist ontvangen. Maar gezien lange bezorgtijd geen zin om nog langer te wachten.
25 nov 2021 om 21:50 Bestelling in eerste instantie optijd geleverd. Helaas incompleet, blikje drinken miste. Nadat deze werd geleverd bleek er in het aluminium een forse deuk en een scheur te zitten. Na deze vervelende ervaring is een hele magere compensatie aangeboden.
24 nov 2021 om 20:52 Was weer heerlijk thnx
24 nov 2021 om 16:10 Super lekker geluncht! Voor herhaling vatbaar.
23 nov 2021 om 21:57 Quality of food was poor. Especially cherry tomato and rice. I taste/smell spoiled vegetable inside and think it was probably tomato. Threw ordered 2 poke bowls away. Disappointed.
21 nov 2021 om 10:38 I always enjoy poke owls from happy poke
17 nov 2021 om 21:28 We hebben heerlijk gegeten en gaan zeker weer bestellen
16 nov 2021 om 21:31 Snel gebracht, zag er prima uit en smaakte voortreffelijk. Royale toppings. Heb er echt van genoten!!
16 nov 2021 om 19:45 Verkeerd geleverd. Gebeld, juiste wordt gestuurd. Uur later komt bestelling. Bezorger stelt voorwaarde ik moet aantonen dat bestelling verkeerd was. Uit prullenbak gehaald. Alsof ik slaatje wilde slaan door te liegen. Bestel er nooit meer.
16 nov 2021 om 15:01 Bestelling was precies op en tijd en smaakte heerlijk, echt een aanrader
15 nov 2021 om 8:59 De bestelling was precies op tijd! Echter zaten er gekke jelly stukjes in mijn pokebowl… geen idee wat het was, maar smaakte daardoor toch een stuk minder lekker…
12 nov 2021 om 20:54 Weer top geregeld