HAPPY POKé

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1580 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Poké. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 23:20 Goede prijs, goede kwaliteit en snelle bezorging! Aanrader!! :)
14 jun 2024 om 11:19 Ik had twee pokebowls besteld met zwarte sesamzaadjes en cashewnoten die zat er niet op heel erg iammer. Pokebowls waren verder wel lekker
13 jun 2024 om 20:33 Bakje was dit keer meer gevuld.
12 jun 2024 om 22:12 Bezorgtijd precies zoals aangegeven, eten was lekker! De tonijn was op dus belde de eigenaar of ze iets anders konden regelen voor me en gaven extra zalm en een drankje uit zichzelf
27 apr 2024 om 7:58 Avocado was niet goed meer, helemaal bruin en de mango te hard.
20 apr 2024 om 18:51 Ik vond het niet geweldig ,erg veel mais,en te veel wasabi mayo waardoor het erg heet was.En ik vond hem rommelig alles door elkaar
18 apr 2024 om 16:24 Bezorging was erg snel maar de pokebowl was niet te eten. Ik heb hem weggegooid. Weinig smaak en overspoeld met saus
6 apr 2024 om 20:14 Weinig smaak. Duurde 2 uur voordat de bestelling werd bezorgd
31 mrt 2024 om 22:32 De pokebowl was echt top! Maar bezorgen kut! Een uur later dan aangegeven
31 mrt 2024 om 20:27 Bezorgen was top. De bowl zelf was heel matig. Weinig smaak, weinig saus, avocado was hard.
30 mrt 2024 om 19:04 Lekkere pokebowl, Zoo jammer dat de large bowl nu smal is geworden.. bakje in ineens heel klein. Mijn vriend heeft maar een extra broodje gesmeerd…
28 mrt 2024 om 17:31 Happy sub is mijn go-to, heel lekker en gezond broodje. Bestelvoorwaarden zijn heel erg chill